2017-11-05 20:24

2017-11-05 20:24

Bästa resultatet för KSS någonsin

SIMNING

Karlstad Simsällskap hade åtta juniorer och två seniorer på plats under SM i kortbana i Jönköping.

Även om det inte blev någon medalj för simmarna, så var det flest som tog sig till final ur försöken någonsin för KSS. De två som placerade sig högst var juniorerna Johan Rydahl (16 år) och Linnea Englund (14 år), de kom på en 4:e respektive 5:e plats. Johan i 200 meter fjäril och Linnea i 50 meter bröst. Utöver det så slogs hela 15 klubbrekord under tävlingen.

– Vi är nöjda med resultaten från vårt unga startfält. Vissa klubbrekord som slogs var 20-30 år gamla, säger KSS-tränaren, Niklas Judell.

Även om det inte blev någon medalj för simmarna, så var det flest som tog sig till final ur försöken någonsin för KSS. De två som placerade sig högst var juniorerna Johan Rydahl (16 år) och Linnea Englund (14 år), de kom på en 4:e respektive 5:e plats. Johan i 200 meter fjäril och Linnea i 50 meter bröst. Utöver det så slogs hela 15 klubbrekord under tävlingen.

– Vi är nöjda med resultaten från vårt unga startfält. Vissa klubbrekord som slogs var 20-30 år gamla, säger KSS-tränaren, Niklas Judell.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.