2017-05-12 12:00

2017-05-12 12:00

Alshammar till Karlstad

SIMNING

När Riksidrottsmötet anordnas i Karlstad nästa vecka kommer Therese Alshammar till CCC för att ge en inspirationsföreläsning.

Det är Sisu Idrottsbildarna som bjuder in engagerade inom värmländsk idrott till föreläsningen. Alshammar kommer att prata om prestation, utveckling, motivation och glädje inom idrotten. Hon kommer också att prata om sin egen resa inom simningen och hur den påverkats av både val, tillfälligheter och viktiga förebilder.

Föreläsningen hålls lördag, 20 maj.

Det är Sisu Idrottsbildarna som bjuder in engagerade inom värmländsk idrott till föreläsningen. Alshammar kommer att prata om prestation, utveckling, motivation och glädje inom idrotten. Hon kommer också att prata om sin egen resa inom simningen och hur den påverkats av både val, tillfälligheter och viktiga förebilder.

Föreläsningen hålls lördag, 20 maj.