2018-06-29 17:02

2018-06-29 17:02

Karlstadryttare tvåa i ungdoms-VM

RIDSPORT: "Känns helt overkligt"

Westernryttaren Matilda Källström från Karlstad visar fin form under pågående ungdoms-VM i Texas, USA. Under hennes första framträdande kneps andraplatsen i klassen.

”Känns helt overkligt. Den enda som slog mig var ryttaren från USA. Mönstret kändes jättebra och railworken var en dröm. Det var mycket nerver men riktigt roligt. Är så otroligt glad och nöjd”, skriver Källström på sin blogg.

Källström har sedan tidigare 15 SM-medaljer och en åttondeplats på EM 2017 på meritlistan. Mästerskapet i Texas avslutas på tisdag.

”Känns helt overkligt. Den enda som slog mig var ryttaren från USA. Mönstret kändes jättebra och railworken var en dröm. Det var mycket nerver men riktigt roligt. Är så otroligt glad och nöjd”, skriver Källström på sin blogg.

Källström har sedan tidigare 15 SM-medaljer och en åttondeplats på EM 2017 på meritlistan. Mästerskapet i Texas avslutas på tisdag.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.