2018-04-05 15:09

2018-04-05 15:09

Lindelöw kommer till stortävlingen på Hammarö

RIDSPORT

Douglas Lindelöw, som om en vecka rider världscupfinal i Paris, har meddelat att han kommer till Wermland Equestrian Games den 10–13 maj.

– Det ska bli trevligt att återigen få komma till Hammarö. Jag har så många trevliga minnen därifrån. Det starkaste är när jag vann mitt första SM 2009. Equality Line Arena utvecklas hela tiden och är en av landets bästa arenor, säger Douglas Lindelöw.

Han har etablerat sig i den absoluta världstoppen och om en vecka är det dags att tillsammans med Zacramento utmana stjärnorna.

– Helst vill jag bli bättre än åtta, som jag var senast jag red en världscupfinal.

Wermland Equestrian Games arrangeras av Equality Riders och är en av landets större tävlingar. Den stora attraktionen är Swedish 7-Star Spring Tour. Dessutom bjuds på ponnyhoppningar med kval till Falsterbo Ponny Grand Prix samt en deltävling av Folksam Ponny Cup, SM i inverkansridning.

Anmälningstiden till årets tävlingar går ut den 24 april men redan nu kan arrangören räkna in 587 anmälda hästar.

– Det ska bli trevligt att återigen få komma till Hammarö. Jag har så många trevliga minnen därifrån. Det starkaste är när jag vann mitt första SM 2009. Equality Line Arena utvecklas hela tiden och är en av landets bästa arenor, säger Douglas Lindelöw.

Han har etablerat sig i den absoluta världstoppen och om en vecka är det dags att tillsammans med Zacramento utmana stjärnorna.

– Helst vill jag bli bättre än åtta, som jag var senast jag red en världscupfinal.

Wermland Equestrian Games arrangeras av Equality Riders och är en av landets större tävlingar. Den stora attraktionen är Swedish 7-Star Spring Tour. Dessutom bjuds på ponnyhoppningar med kval till Falsterbo Ponny Grand Prix samt en deltävling av Folksam Ponny Cup, SM i inverkansridning.

Anmälningstiden till årets tävlingar går ut den 24 april men redan nu kan arrangören räkna in 587 anmälda hästar.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.