2018-03-13 10:16

2018-03-13 10:16

Equality Line får fint hoppbesök

RIDSPORT

Den 27 mars får Equality Line finbesök till anläggningen på Hammarö.

Då finns nämligen Angelica Augustsson Zanotelli, som är en av Sveriges bästa hoppryttare med många mästerskap i bagaget, på plats för att inspirera och utveckla ditresta talanger.

Det blir både praktik och teori, och till sin hjälp har Angelica även förra förbundskaptenen Sylve Söderstrand som kommer att leda en fortbildning av diplomerade ridlärare och licensierade C och B tränare från Värmland och Närke.

Då finns nämligen Angelica Augustsson Zanotelli, som är en av Sveriges bästa hoppryttare med många mästerskap i bagaget, på plats för att inspirera och utveckla ditresta talanger.

Det blir både praktik och teori, och till sin hjälp har Angelica även förra förbundskaptenen Sylve Söderstrand som kommer att leda en fortbildning av diplomerade ridlärare och licensierade C och B tränare från Värmland och Närke.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.