2016-05-13 06:00

2016-05-13 06:00

Elin Hassellund tävlar i Danmark

RIDSPORT

Elin Hassellund från Torsby ryttarförening har haft stora framgångar i dressyr med Simson SD. Det har gått så bra att de är med i utmanargruppen till landslaget som young rider. Att vara med i den gruppen innebär att Elin får tävla internationellt och i helgen är hon i Odense, Danmark.

Elin är en av tre svenska deltagare i sin klass, de övriga är Emma Jönsson och Ludwig Wilken. I klassen startar tolv ryttare: tre var från Sverige, Danmark, Norge och Finland.

Elin är en av tre svenska deltagare i sin klass, de övriga är Emma Jönsson och Ludwig Wilken. I klassen startar tolv ryttare: tre var från Sverige, Danmark, Norge och Finland.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.