2015-09-29 14:16

2015-09-29 14:16

Fina framgångar för Birkebro i Tyskland

RIDSPORT

Josefin Birkebro har varit och tävlat i Tyskland med stor framgång.
Två guld och ett silver fick hon med sig hem.

Josefin Birkebro kommer från Östra Ämtervik men bor numer i Brösarp i Skåne.

Under helgen var hon i Sachsenhausen utanför Berlin och skördade stora framgångar med sina islandshästar.

I klassen tölt T2 blev det ett guld med Thór frá Kaldbak. Ett guld blev det även i den prestigefyllda klassen femgång med Tinna frá Þóroddsstöðum samt ett silver med Noi från Brösarpsgården i klassen tölt T1.

– Jag hade en tentamen på torsdagen innan jag åkte till Tyskland, så jag var inte så bra förberedd utan ville bara ha kul. Framgångarna var över förväntan på förhand och en perfekt avslutning på utomhussäsongen, säger Josefin.

Josefin Birkebro kommer från Östra Ämtervik men bor numer i Brösarp i Skåne.

Under helgen var hon i Sachsenhausen utanför Berlin och skördade stora framgångar med sina islandshästar.

I klassen tölt T2 blev det ett guld med Thór frá Kaldbak. Ett guld blev det även i den prestigefyllda klassen femgång med Tinna frá Þóroddsstöðum samt ett silver med Noi från Brösarpsgården i klassen tölt T1.

– Jag hade en tentamen på torsdagen innan jag åkte till Tyskland, så jag var inte så bra förberedd utan ville bara ha kul. Framgångarna var över förväntan på förhand och en perfekt avslutning på utomhussäsongen, säger Josefin.