2015-09-23 18:01

2015-09-23 18:01

700 starter i Karlstadsshow

RIDSPORT

Den 25-27 september arrangerar Karlstads ridklubb sin traditionella stortävling Carlstad horse show på sin anläggning i Alster.

Tredagarsshowen är Värmlands största inomhustävling. Det blir drygt 700 starter med ryttare från stora delar av Sverige. Varje dag blir det både regionala och nationella hopptävlingar med klasser upp till 1,40 meters hinderhöjd.

På söndagseftermiddagen avslutas det hela med en winning round dit de bästa ekipagen tar med sig resultaten från grundomgången till en avgörande hoppning. Bland förhandsfavoriterna finns arrangörsklubbens Filip Ågren.

En annan känd ryttare som kommer till tävlingarna är Nellie Berntsson, som medverkat i SVT:s Ponnyakuten.

 

 

Tredagarsshowen är Värmlands största inomhustävling. Det blir drygt 700 starter med ryttare från stora delar av Sverige. Varje dag blir det både regionala och nationella hopptävlingar med klasser upp till 1,40 meters hinderhöjd.

På söndagseftermiddagen avslutas det hela med en winning round dit de bästa ekipagen tar med sig resultaten från grundomgången till en avgörande hoppning. Bland förhandsfavoriterna finns arrangörsklubbens Filip Ågren.

En annan känd ryttare som kommer till tävlingarna är Nellie Berntsson, som medverkat i SVT:s Ponnyakuten.