2018-06-13 16:45

2018-06-13 16:45

Leandersson i VM-trupp

ORIENTERING

Förre Tyrlöparen Jonas Leandersson, Södertälje Nykvarn, är uttagen i både sprint och medeldistans när svenska VM-laget i orientering nu presenteras.

Med knappt två månader kvar till mästerskapet i Lettland offentliggörs en trupp på sex damer och fem herrar, med sikte på att för tredje året i rad bli bästa nation. Det är Tove Alexandersson, Stora Tuna, Helena Bergman, Ravinen, Sara Hagström, Göteborg, Karolin Ohlsson, Järla, Lisa Risby, Kåre, Lina Strand, Göteborg-Majorna, Gustav Bergman, Ravinen, Jonas Leandersson, Södertälje-Nykvarn, Martin Regborn, Hagaby, Albin Ridefelt, Linné, Emil Svensk, Stora Tuna.

Med knappt två månader kvar till mästerskapet i Lettland offentliggörs en trupp på sex damer och fem herrar, med sikte på att för tredje året i rad bli bästa nation. Det är Tove Alexandersson, Stora Tuna, Helena Bergman, Ravinen, Sara Hagström, Göteborg, Karolin Ohlsson, Järla, Lisa Risby, Kåre, Lina Strand, Göteborg-Majorna, Gustav Bergman, Ravinen, Jonas Leandersson, Södertälje-Nykvarn, Martin Regborn, Hagaby, Albin Ridefelt, Linné, Emil Svensk, Stora Tuna.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.