2018-06-01 16:34

2018-06-01 16:34

Skoog vann både final och cupen

KIL

Viktor Skoog och Sofia Holmgård, båda Kils OK, blev totaltvinnare i den värmländska parktouren i orientering.

Viktor säkrade slutsegern i cupen genom att vinna också den sista deltävling, den som sprang i centrala Kil på onsdagskvällen. I finalloppet var han 28 sekunder snabbare än klubbkompisen Ludvig Eriksson.

Linda Take vann damfinalen, men det hjälpte henne inte för att ta hem totalsegern i cupen då hon sprungit för få lopp. Tre av cupens fyra deltävlingar räknades i slutresultatet.

Anton Jonsson och Milla Forkéus, båda OK Tyr, blev cupvinnare på de korta banorna.

Viktor säkrade slutsegern i cupen genom att vinna också den sista deltävling, den som sprang i centrala Kil på onsdagskvällen. I finalloppet var han 28 sekunder snabbare än klubbkompisen Ludvig Eriksson.

Linda Take vann damfinalen, men det hjälpte henne inte för att ta hem totalsegern i cupen då hon sprungit för få lopp. Tre av cupens fyra deltävlingar räknades i slutresultatet.

Anton Jonsson och Milla Forkéus, båda OK Tyr, blev cupvinnare på de korta banorna.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.