2017-09-26 14:01

2017-09-26 14:01

Triss i guld till Sixten

ORIENTERING

Tre starter, tre guld. OK Tyrs Sixten Westlund sprang till sig triss i guldmedaljer vid veteran-SM i orientering.

I sitt segertåg började Sixten med att vinna H60-klassen i sprinten i centrala Motala med sju sekunders marginal. Vinsterna på medel- och långdistans utanför Borensberg var mer betryggande.

Det blev ytterligare några värmländska guldmedaljer. Birgitta Johansson, Kristinehamns OK, vann på medeldistans i D70 och var tvåa på sprint. Malin Jonsson, OK Tyr, nådde även hon en seger och en andraplats, på långdistans respektive medeldistans i D40.

Närmare 2 500 starter gjordes under de tre veterantävlingarna.

I sitt segertåg började Sixten med att vinna H60-klassen i sprinten i centrala Motala med sju sekunders marginal. Vinsterna på medel- och långdistans utanför Borensberg var mer betryggande.

Det blev ytterligare några värmländska guldmedaljer. Birgitta Johansson, Kristinehamns OK, vann på medeldistans i D70 och var tvåa på sprint. Malin Jonsson, OK Tyr, nådde även hon en seger och en andraplats, på långdistans respektive medeldistans i D40.

Närmare 2 500 starter gjordes under de tre veterantävlingarna.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.