2017-09-15 20:35

2017-09-15 20:35

Inga medaljer för Värmland

ORIENTERING

Ungdoms-SM i orientering drog i gång under fredagen.

De värmländska löparna åkte till Umeå med goda minnen från förra årets SM i Karlstad, då de tog en medalj av respektive valör. Årets tävlingar inleddes inte lika starkt. Fredagens sprinttävling slutade med en nionde plats som bäst och den säkrade Elin Lindblad, OK Djerf, i D16-klassen.

Nu återstår två tävlingsdagar där lördagen bjuder på långdistans och söndagen på distriktsstafett.

De värmländska löparna åkte till Umeå med goda minnen från förra årets SM i Karlstad, då de tog en medalj av respektive valör. Årets tävlingar inleddes inte lika starkt. Fredagens sprinttävling slutade med en nionde plats som bäst och den säkrade Elin Lindblad, OK Djerf, i D16-klassen.

Nu återstår två tävlingsdagar där lördagen bjuder på långdistans och söndagen på distriktsstafett.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.