2017-05-11 16:21

2017-05-11 16:21

Skutberget bas för nya trippeln

ORIENTERING

På fredagskvällen är det premiär för den nya värmländska minitouren i orientering, Värmlandstrippeln.

Det är OK Älgen i Grums, Skattkärrs SOK och OK Tyr som har gjort gemensam sak och skapat de tre tävlingarna.

Tanken är att man ska utveckla den här minitouren till något stort. Till premiären har man fått nöja sig med 600 anmälningar. Till det kan läggas uppskattningsvis 200 som springer öppna banor och anmäler sig tävlingsdagen.

Skutberget är bas för alla tre tävlingarna. Värmlandstrippeln inleds med den något annorlunda tävlingsformen nattsprint. Det är OK Älgen som svarar för den.

På lördag har Skattkärrs SOK sin tävling över långdistans och touren avslutas med OK Tyrs medeldistans på söndag. Skattkärrs tävling går mestadels norr om E18 i det område som användes vid ungdoms-SM förra året.

Det är OK Älgen i Grums, Skattkärrs SOK och OK Tyr som har gjort gemensam sak och skapat de tre tävlingarna.

Tanken är att man ska utveckla den här minitouren till något stort. Till premiären har man fått nöja sig med 600 anmälningar. Till det kan läggas uppskattningsvis 200 som springer öppna banor och anmäler sig tävlingsdagen.

Skutberget är bas för alla tre tävlingarna. Värmlandstrippeln inleds med den något annorlunda tävlingsformen nattsprint. Det är OK Älgen som svarar för den.

På lördag har Skattkärrs SOK sin tävling över långdistans och touren avslutas med OK Tyrs medeldistans på söndag. Skattkärrs tävling går mestadels norr om E18 i det område som användes vid ungdoms-SM förra året.