2016-08-10 22:08

2016-08-10 22:08

Värmländska medaljer i DM

ORIENTERING

Distriktsmatchen i orientering för ungdomar som gick 9–10 augusti utanför Nyköping har avgjorts. Fyra distrikt fyllde totalt 153 tävlande i åldrarna 13–16 på herr- och damsidan.

På tisdagen sprang deltagarna individuella lopp där den högsta värmländska placeringen noterades av Frida Johansson från OK Djerf som tog guld i D–16. Utöver guldet lyckades ytterligare fem tävlande ta medalj.

Noterbart i H–13 var att Alexander Jansson och Mattias Hansson tog silver respektive brons.

Under onsdagen var det stafett där alla distrikts deltagare bildade olika lag. Lagen bestod av två killar och två tjejer. Värmland bildade tio lag där konstellationen ”Buskul” med Frida Johansson, Rasmus Petterson, Nora Holmgård och Lukas Olm kom tvåa.

På tisdagen sprang deltagarna individuella lopp där den högsta värmländska placeringen noterades av Frida Johansson från OK Djerf som tog guld i D–16. Utöver guldet lyckades ytterligare fem tävlande ta medalj.

Noterbart i H–13 var att Alexander Jansson och Mattias Hansson tog silver respektive brons.

Under onsdagen var det stafett där alla distrikts deltagare bildade olika lag. Lagen bestod av två killar och två tjejer. Värmland bildade tio lag där konstellationen ”Buskul” med Frida Johansson, Rasmus Petterson, Nora Holmgård och Lukas Olm kom tvåa.