2015-11-19 12:32

2015-11-19 12:32

Filip fick flest röster

ORIENTERING

Marie Pettersson, OK Djerf och Filip Jacobsson, Degerfors OK och Ösets skido, har röstats fram som Årets orienterare i Värmland.

18-årige Filip är en multitalang, bra sommar som vinter. Finaste meriten är en åttondeplats vid junior-VM i sprint i skidorientering. Andreas Uller från Kils OK, årets stjärnskott i Värmland, var tvåa bland juniorerna efter Filip Jacobsson.

Marie Pettersson vann senioromröstningen närmast före Linda Take, OK Tyr och Johan Wikström, OK Tyr.

18-årige Filip är en multitalang, bra sommar som vinter. Finaste meriten är en åttondeplats vid junior-VM i sprint i skidorientering. Andreas Uller från Kils OK, årets stjärnskott i Värmland, var tvåa bland juniorerna efter Filip Jacobsson.

Marie Pettersson vann senioromröstningen närmast före Linda Take, OK Tyr och Johan Wikström, OK Tyr.