2018-09-14 20:16

2018-09-14 20:16

Tidemand fick bryta i Turkiet

MOTOR

Pontus Tidemand låg bra till efter fredagsförmiddagens specialsträckor i det turkiska VM-rallyt. Värmlänningen låg bara några sekunder efter ledande stallkamraten Jan Kopecky. Då kom problemen.

Tidemand radade upp punktering efter punktering och fick, tyvärr, bryta fredagens sträcka, vilket gav honom tidstillägg. På lördagen får nu Tidemand starta som sjua, närmare elva minuter efter ledande Kopecky.

Dennis Rådström, som tävlar i JVM, hade en aning mer lyckad racingdag. Efter fredagen ligger Rådström på en femteplats, knappa sex minuter efter den ledande tysken Julius Tannert.

Tidemand radade upp punktering efter punktering och fick, tyvärr, bryta fredagens sträcka, vilket gav honom tidstillägg. På lördagen får nu Tidemand starta som sjua, närmare elva minuter efter ledande Kopecky.

Dennis Rådström, som tävlar i JVM, hade en aning mer lyckad racingdag. Efter fredagen ligger Rådström på en femteplats, knappa sex minuter efter den ledande tysken Julius Tannert.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.