2018-09-13 22:06

2018-09-13 22:06

Habil start för Tidemand

MOTOR

Pontus Tidemand har återupptagit jakten på totalledningen i WRC2-klassen.

Västvärmlänningen gjorde en habil insats på den inledande superspecialen i det turkiska VM-rallyt med elfte snabbaste tid, slagen med knappt fem sekunder av Andreas Mikkelsen som var snabbast av alla. I sin klass var Tidemand trea på sträckan, slagen av polske Kajetanowicz samt totalledaren i WRC2, Jan Kopecky. Bland juniorerna hade Torsbysonen Dennis Rådström sjätte bästa tid.

Västvärmlänningen gjorde en habil insats på den inledande superspecialen i det turkiska VM-rallyt med elfte snabbaste tid, slagen med knappt fem sekunder av Andreas Mikkelsen som var snabbast av alla. I sin klass var Tidemand trea på sträckan, slagen av polske Kajetanowicz samt totalledaren i WRC2, Jan Kopecky. Bland juniorerna hade Torsbysonen Dennis Rådström sjätte bästa tid.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.