2018-08-12 19:23

2018-08-12 19:23

Östlund snabbast i Höljes

FOLKRACE: Hemmaföraren visade klass under Finnskogafestivalen

I helgen avgjordes årets upplaga av Finnskogafestivalen. Den populära folkracetävlingen, som kördes i Höljes för fjärde året i rad, lockade uppskattningsvis 2 000 personer och drygt 260 förare kom till start.

I sedvanlig ordning bjöds det på rafflande dueller, rullningar och massvis med action. Vann gjorde Linus Östlund, Finnskoga MK (seniorer), Therese Johansson, Rasbo MK (damer), Adam Westlund, Latvia (juniorer), Björn Olsson, Rasbo MK (veteraner).

Lollo Johansson

 

I sedvanlig ordning bjöds det på rafflande dueller, rullningar och massvis med action. Vann gjorde Linus Östlund, Finnskoga MK (seniorer), Therese Johansson, Rasbo MK (damer), Adam Westlund, Latvia (juniorer), Björn Olsson, Rasbo MK (veteraner).

Lollo Johansson

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.