2018-07-06 10:03

2018-07-06 10:03

Datum klart för Svenska rallyt

RALLY: Blir inte vad Glenn Olsson önskat

Svenska rallyt kommer med största sannolikhet att köras 14-17 februari.

– Vi har som vanligt bett om att få köra vecka sex, det vill säga veckan före. Men förmodligen på grund av att Monte Carlo lägger sig på det datum det gör får vi även 2019 köra vecka sju, säger rallyts vd Glenn Olsson till rallysweden.com.

Datumet är fortfarande inte spikat men WRC:s promotor har nyligen presenterat förslaget till Internationella bilsportförbundet, Fia, för ett godkännande.

– Vi har som vanligt bett om att få köra vecka sex, det vill säga veckan före. Men förmodligen på grund av att Monte Carlo lägger sig på det datum det gör får vi även 2019 köra vecka sju, säger rallyts vd Glenn Olsson till rallysweden.com.

Datumet är fortfarande inte spikat men WRC:s promotor har nyligen presenterat förslaget till Internationella bilsportförbundet, Fia, för ett godkännande.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.