2018-05-19 13:13

2018-05-19 16:07

En till sjukhus efter rallyolycka

MOTORSPORT

Det inträffade en olycka under en specialsträcka vid en rallytävling utanför Vålberg på lördagen. En bil voltade och klämdes fast mellan två träd.

– Vi var tvungna att klippa upp taket på bilen för att kartläsaren skulle kunna tas ut. Föraren kunde ta sig ur för egen maskin, säger Ola Åkesson, räddningschef i beredskap på räddningstjänsten i Karlstad.

Kartläsaren fördes med ambulans till CSK.

– Han var vaken och kunde prata med räddningspersonal efteråt, men var mörbultad. Vilka skador han ådrog sig kan jag inte svara på, säger Åkesson.

– Vi var tvungna att klippa upp taket på bilen för att kartläsaren skulle kunna tas ut. Föraren kunde ta sig ur för egen maskin, säger Ola Åkesson, räddningschef i beredskap på räddningstjänsten i Karlstad.

Kartläsaren fördes med ambulans till CSK.

– Han var vaken och kunde prata med räddningspersonal efteråt, men var mörbultad. Vilka skador han ådrog sig kan jag inte svara på, säger Åkesson.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.