2018-05-11 22:18

2018-05-11 22:19

Åhlin i ledningen i Älmhult

MOTOR

Fredrik Åhlin har öppnat strålande i South Swedish Rally i Älmhult. Tävlingen är en del av Rally-SM.

I den trimmade fyrhjulsdrivna klassen är det värmlänningen Fredrik Åhlin som tillsammans med co-drivern Joakim Sjöberg har ledningen. Duon leder efter två sträckor med 4,5 sekunder före Mattias Adielsson, och ytterligare 1,8 sekunder före Johan Holmberg.

Tyngre går det för Jonas Kruse i den trimmade tvåhjulsdrivna klassen. Kruse ligger på tionde plats i sin Volvo med Håkan Ekholm i vänsterstolen och har hela 20 sekunder upp till Kristian Johansson och Fredrik Livh som leder.

Rallyt rullar vidare under helgen och det är tolv sträckor som ska köras med avslutning på söndag.

I den trimmade fyrhjulsdrivna klassen är det värmlänningen Fredrik Åhlin som tillsammans med co-drivern Joakim Sjöberg har ledningen. Duon leder efter två sträckor med 4,5 sekunder före Mattias Adielsson, och ytterligare 1,8 sekunder före Johan Holmberg.

Tyngre går det för Jonas Kruse i den trimmade tvåhjulsdrivna klassen. Kruse ligger på tionde plats i sin Volvo med Håkan Ekholm i vänsterstolen och har hela 20 sekunder upp till Kristian Johansson och Fredrik Livh som leder.

Rallyt rullar vidare under helgen och det är tolv sträckor som ska köras med avslutning på söndag.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.