2018-05-07 16:38

2018-05-07 16:38

Prinsen vann ett lopp

MOTOR

Otto Gullberg/Axel Mörner plockade flest poäng av i GTB under premiärhelgen av Swedish GT på Ring Knutstorp och leder mästerskapet.

Prins Carl-Philip och Richard Göransson segrade i lördagens första race och såg ut att upprepa den bedriften även i det andra. Richard Göransson skulle ta bilen i mål när han tvingades bryta med tekniska problem.

– Första racet gick enligt planen. Nu har vi samlat en massa data som vi ska jobba med fram till nästa tävling på Anderstorp, sade prins Carl-Philip.

Prins Carl-Philip och Richard Göransson segrade i lördagens första race och såg ut att upprepa den bedriften även i det andra. Richard Göransson skulle ta bilen i mål när han tvingades bryta med tekniska problem.

– Första racet gick enligt planen. Nu har vi samlat en massa data som vi ska jobba med fram till nästa tävling på Anderstorp, sade prins Carl-Philip.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.