2018-04-27 22:54

2018-04-27 22:54

Tidemand i ledningen i Argentina

MOTOR

Pontus Tidemand fick en bra start på Argentinas VM-rally under fredagens inledande åtta sträckor.

Efter andra sträckan gick värmlänningen för första gången upp i ledningen, och den tappade han inte efter det. Inför lördagens sju sträckor leder han och kartläsaren Jonas Andersson tävlingen framför finländaren Kalle Rovanperä, som plockade in ett antal sekunder på svenskarna under fredagens körning.

Efter andra sträckan gick värmlänningen för första gången upp i ledningen, och den tappade han inte efter det. Inför lördagens sju sträckor leder han och kartläsaren Jonas Andersson tävlingen framför finländaren Kalle Rovanperä, som plockade in ett antal sekunder på svenskarna under fredagens körning.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.