2018-04-25 08:57

2018-04-25 08:57

Kruse klar för Sydsvenska rallyt

MOTOR: Får fortsatt förtroende av Team Nybe

Jonas Kruse får fortsatt förtroende av Team Nybe.
Värmlänningen är nämligen anmäld till Sydsvenska rallyt som körs 10-12 maj.

– Det är både kul och spännande med Jonas i en av våra bilar ännu en gång. Jonas är riktigt tänd efter sitt deltagande i Silverkongen i lördags, säger Mathias Bengtsson från Team Nybe i ett pressmeddelande.

Kruse kommer att ratta samma Volvo 240 som i Silverkongen och Håkan Ekholm är hans kartläsare.

Noterbart är också att teamet anmält Robin Sandberg, som gör comeback efter en svår krasch i höstas, och Jonas Åkesson.

– Det är både kul och spännande med Jonas i en av våra bilar ännu en gång. Jonas är riktigt tänd efter sitt deltagande i Silverkongen i lördags, säger Mathias Bengtsson från Team Nybe i ett pressmeddelande.

Kruse kommer att ratta samma Volvo 240 som i Silverkongen och Håkan Ekholm är hans kartläsare.

Noterbart är också att teamet anmält Robin Sandberg, som gör comeback efter en svår krasch i höstas, och Jonas Åkesson.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.