2018-04-16 15:02

2018-04-16 15:02

Stor prispott i Rallycupen

MOTORSPORT

Under måndagskvällen öppnar anmälan till årets upplaga av Svenska rallycupen. Och som extra morot med en total prispott på hela 250.000 kronor.

Sex arrangörer står redo för årets säsong och först på tur står Rally Biltema där Carlstad RC och Forshaga MC står för värdskapet den 19 maj. Då handlar det om sex mil i de värmländska skogarna fördelat på sex specialsträckor.

Utöver tävlingen i Värmland ingår även Gästabudstrofén (16 juni), Kullingstrofén (8 augusti), EMK-kannan (1 september), Mälarrallyt (22 september) och Elektrikerna Marknadsnatta (27 oktober) i årets upplaga av Svenska Rallycupen.

Sex arrangörer står redo för årets säsong och först på tur står Rally Biltema där Carlstad RC och Forshaga MC står för värdskapet den 19 maj. Då handlar det om sex mil i de värmländska skogarna fördelat på sex specialsträckor.

Utöver tävlingen i Värmland ingår även Gästabudstrofén (16 juni), Kullingstrofén (8 augusti), EMK-kannan (1 september), Mälarrallyt (22 september) och Elektrikerna Marknadsnatta (27 oktober) i årets upplaga av Svenska Rallycupen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.