2018-03-24 14:15

2018-03-24 14:15

VM-förare i Hedströms team

MOTORSPORT: Ansluter på grund av försenat bilbygge

Ungraren Kornél ”Csucsu” Lukács kommer att köra för Peter Hedströms team i Barcelona.
– Det ska bli intressant att se vad han kan åstadkomma i en av våra vässade Volkswagen Polo-bilar, säger värmlänningen i ett pressmeddelande.

Csucsu, som tävlade i rallycross-VM föregående säsong, var aktuell för Hedström motorsport redan förra året. Den 26-årige ungraren valde dock att ansluta till holländska OTS, men nu när han stod utan bil (bygget har dragit ut på tiden) till premiären i Barcelona sökte han sig till det Torsbybaserade teamet igen.

– Det ska bli kul och inspirerande att ha honom med sig i teamet, säger Peter Hedström.

Tävlingen i Barcelona har VM- liksom EM-status och startar den 14 april.

Csucsu, som tävlade i rallycross-VM föregående säsong, var aktuell för Hedström motorsport redan förra året. Den 26-årige ungraren valde dock att ansluta till holländska OTS, men nu när han stod utan bil (bygget har dragit ut på tiden) till premiären i Barcelona sökte han sig till det Torsbybaserade teamet igen.

– Det ska bli kul och inspirerande att ha honom med sig i teamet, säger Peter Hedström.

Tävlingen i Barcelona har VM- liksom EM-status och startar den 14 april.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.