2018-03-04 17:13

2018-03-04 17:13

Pallplats för Walfridson

MOTORSPORT

I säsongens sista deltävling i RallyX On Ice kom den efterlängtade pallplatsen för Jimmie Walfridson från Torsby.

I norska Gol slutade Walfridson på tredje plats och hamnade därmed på en femtondeplats i totalen.

– Det känns jäkligt skönt att få avsluta vintersäsongen med ett positivt resultat. Jag har varit snabb på testerna, men inte fått det att fungera tidigare på tävling. Jag kunde inte vara mer nöjd med min avslutning här i Gol, säger Jimmie i ett pressmeddelande.

I norska Gol slutade Walfridson på tredje plats och hamnade därmed på en femtondeplats i totalen.

– Det känns jäkligt skönt att få avsluta vintersäsongen med ett positivt resultat. Jag har varit snabb på testerna, men inte fått det att fungera tidigare på tävling. Jag kunde inte vara mer nöjd med min avslutning här i Gol, säger Jimmie i ett pressmeddelande.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.