2018-03-01 11:52

2018-03-01 11:52

Åhlin kör rally-EM

MOTORSPORT: Första starten i Azores Rallye

Fredrik Åhlin kommer tillsammans med Joakim Sjöberg att köra årets rally-EM.

– Redan innan finalen i Brittiska Rallymästerskapet 2017 hade jag bestämt mig, säger Åhlin i ett pressmeddelande.

Den första EM-tävlingen körs på Azorerna – Azores Rallye, den 22-24 mars. Där väntar 28 mil grussträckor fördelade på 15 specialsträckor.

– Jag kan inte nog tacka alla som stöttar och supportar oss i vår satsning, det är ingen hemlighet att utan samarbetspartners, familj och vänner vore det inte möjligt. En sak är säker, vi njuter varje sekund och kommer självklart ha fokus på målet med vår satsning, avslutar Fredrik Åhlin.

– Redan innan finalen i Brittiska Rallymästerskapet 2017 hade jag bestämt mig, säger Åhlin i ett pressmeddelande.

Den första EM-tävlingen körs på Azorerna – Azores Rallye, den 22-24 mars. Där väntar 28 mil grussträckor fördelade på 15 specialsträckor.

– Jag kan inte nog tacka alla som stöttar och supportar oss i vår satsning, det är ingen hemlighet att utan samarbetspartners, familj och vänner vore det inte möjligt. En sak är säker, vi njuter varje sekund och kommer självklart ha fokus på målet med vår satsning, avslutar Fredrik Åhlin.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.