2018-02-19 07:57

2018-02-19 07:57

Christoffer Bergman i VM-satsning

MOTORSPORT

Roadracingföraren Christoffer Bergman från Säffle är en av två förare som hittills presenterats som representanter för Sweden Endurance Team (SET racing).

Teamet kommer att tävla i endurance-VM och gör entré i långloppsmästerskapets tävling i Bol D'or i Frankrike den 24 september.

Partners till teamet är YART (Yamaha Austria Racing Team), 32 Racing, RST och Bihr Nordic och förutom Säffleföraren Bergman kommer Jari Tuovinen, som blivit svensk superbikemästare, att köra för teamet. En tredje förare ska presenteras under sommaren.

Sweden Endurance Team är en treårssatsning.

Teamet kommer att tävla i endurance-VM och gör entré i långloppsmästerskapets tävling i Bol D'or i Frankrike den 24 september.

Partners till teamet är YART (Yamaha Austria Racing Team), 32 Racing, RST och Bihr Nordic och förutom Säffleföraren Bergman kommer Jari Tuovinen, som blivit svensk superbikemästare, att köra för teamet. En tredje förare ska presenteras under sommaren.

Sweden Endurance Team är en treårssatsning.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.