2018-01-17 16:27

2018-01-17 16:27

Snöigt rally väntar i helgen

MOTORSPORT

Årets Treskerunda ser ut att bli en snörik historia.

Tävlingsledare Fredrik Kruskopf hälsar att det redan innan de senaste dagarnas snöfall fanns gott om snö vid specialsträckorna och ett bra lager av is i botten av vägarna. Rallyt kommer att slå rekord i antalet deltagare – vilket är mycket goda nyheter, då 100 kronor av varje startavgift skänks till Cancerfonden. I startlistan hittar vi namn som Peter Hedström, Fredrik Grahn, Martin Berglund och Magnus Engelbrektsson. Start och mål sker på lördag. vid Anders Jonssons Åkeri i Gunnarskog.

I år körs också den populära publiksträckan utanför åkeriet, som ställdes in förra året på grund av för lite snö. Den körs dubbelt i årets upplaga.

Tävlingsledare Fredrik Kruskopf hälsar att det redan innan de senaste dagarnas snöfall fanns gott om snö vid specialsträckorna och ett bra lager av is i botten av vägarna. Rallyt kommer att slå rekord i antalet deltagare – vilket är mycket goda nyheter, då 100 kronor av varje startavgift skänks till Cancerfonden. I startlistan hittar vi namn som Peter Hedström, Fredrik Grahn, Martin Berglund och Magnus Engelbrektsson. Start och mål sker på lördag. vid Anders Jonssons Åkeri i Gunnarskog.

I år körs också den populära publiksträckan utanför åkeriet, som ställdes in förra året på grund av för lite snö. Den körs dubbelt i årets upplaga.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.