2018-01-08 14:28

2018-01-08 14:28

Stort intresse för Finnskogsvalsen

MOTORSPORT

Snart avgörs årets upplaga av Finnskogavalsen och nu meddelar MK Ratten att 135 ekipage är anmälda till tävlingen.

Rallyt inleder Supercupen, VOC Sverigeserien och Vinterserien.

– Vägarna ser fortsatt fina ut. Ekipage från hela Sverige kommer till Torsby. Det kommer även några ekipage över från Norge och vi har till och med några ekipage som kommer ända från Tyskland för att köra vår tävling, berättar tävlingsledare Sven Täppers i ett pressmeddelande.

På fredag hålls en frivillig shakedown och på lördag förmiddag rullar den första tävlingsbilen ut mot sträckorna från Stjerneskolan.

Rallyt inleder Supercupen, VOC Sverigeserien och Vinterserien.

– Vägarna ser fortsatt fina ut. Ekipage från hela Sverige kommer till Torsby. Det kommer även några ekipage över från Norge och vi har till och med några ekipage som kommer ända från Tyskland för att köra vår tävling, berättar tävlingsledare Sven Täppers i ett pressmeddelande.

På fredag hålls en frivillig shakedown och på lördag förmiddag rullar den första tävlingsbilen ut mot sträckorna från Stjerneskolan.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.