2018-01-05 11:43

2018-01-05 11:43

Rallytävling bidrar till kampen mot cancer

MOTOR

Rally Treskerundan, som avgörs den 20 januari, skänker 100 kronor av varje startavgift till Cancerfonden.

– Vi hoppas nu på ett stort startfält så att vi tillsammans kan hjälpas åt att samla ihop så mycket pengar som möjligt till kampen mot cancer, säger tävlingsledaren Fredrik Kruskopf i ett pressmeddelande.

Treskerundan körs i Gunnarskog norr om Arvika och har genom åren gjort sig känd som ett publikvänligt rally med fina och underhållande sträckor. I dagsläget ser det ut att bli bra förhållanden.

– Vi har gott om snö på sträckorna och ordentlig is i botten av vägarna.

– Vi hoppas nu på ett stort startfält så att vi tillsammans kan hjälpas åt att samla ihop så mycket pengar som möjligt till kampen mot cancer, säger tävlingsledaren Fredrik Kruskopf i ett pressmeddelande.

Treskerundan körs i Gunnarskog norr om Arvika och har genom åren gjort sig känd som ett publikvänligt rally med fina och underhållande sträckor. I dagsläget ser det ut att bli bra förhållanden.

– Vi har gott om snö på sträckorna och ordentlig is i botten av vägarna.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.