2017-12-29 14:01

2017-12-29 14:01

Snart dags för Finnskogsvalsen

MOTORSPORT

En återkommande klass och bra väderförutsättningar. Finnskogsvalsen närmar sig och med den goda nyheter.

Den 13 januari körs Finnskogsvalsen och när dryga veckan kvarstår av anmälningstiden ser förutsättningarna riktigt bra ut inför vinterklassikern. Snö och kyla väntar och arrangörsföreningen MK Ratten håller tummarna för fina vintervägar med bra isbotten.

Nytt för i år är bland annat att den öppna klassen är tillbaka.

– Det finns många åkare som efterfrågar recce och möjlighet att få träna egen notskrivning i dagsläget. Detta är ett sätt att till godo se deras önskningar, säger Sven Täppers i ett pressmeddelande.

De som deltar i den öppna klassen kör utom tävlan.

Den 13 januari körs Finnskogsvalsen och när dryga veckan kvarstår av anmälningstiden ser förutsättningarna riktigt bra ut inför vinterklassikern. Snö och kyla väntar och arrangörsföreningen MK Ratten håller tummarna för fina vintervägar med bra isbotten.

Nytt för i år är bland annat att den öppna klassen är tillbaka.

– Det finns många åkare som efterfrågar recce och möjlighet att få träna egen notskrivning i dagsläget. Detta är ett sätt att till godo se deras önskningar, säger Sven Täppers i ett pressmeddelande.

De som deltar i den öppna klassen kör utom tävlan.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.