2017-12-26 16:31

2017-12-26 16:31

Adielsson kör Svenska rallyt för Tidemand

MOTOR

Mattias Adielsson, 26, från Göteborg med kartläsaren Andreas Johansson kör Svenska rallyt för nystartade Pontus Tidemand Racing i teamets nya Skoda Fabia R5.

– Vi kommer köra tester och den första deltävlingen i rally-SM som avgörs i Vännäs som förberedelse inför Rally Sweden där vi ställer upp i WRC 2 klassen, säger Mattias Adielsson i ett pressmeddelande.

Rally Vännäs avgörs den 2–3 februari och Svenska rallyt den 15–18 februari.

– Vi kommer köra tester och den första deltävlingen i rally-SM som avgörs i Vännäs som förberedelse inför Rally Sweden där vi ställer upp i WRC 2 klassen, säger Mattias Adielsson i ett pressmeddelande.

Rally Vännäs avgörs den 2–3 februari och Svenska rallyt den 15–18 februari.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.