2017-12-22 07:45

2017-12-23 11:22

Kristoffersson kvar i omröstningen

JERRINGPRISET

Från 14 till 8. Nu vet vi vilka som fortfarande har chansen att vinna Jerringpriset. Johan Kristoffersson är en av dem.

De som fått flest röster är de som fortfarande har chans att vinna den stora utmärkelsen. 

– Jag hade hoppats på att jag skulle gå vidare men det är alltid svårt att veta hur såna här röstningar ska gå. Först och främst så värmer det att det är så många som har röstat. Det är många fantastiska idrottsprestationer och det är kul att vara bland de åtta, säger Kristoffersson till P4 Värmland.

Den 15 januari vet vi vem som vinner.

De som är kvar i omröstningen förutom Kristoffersson är Tove Alexandersson, orientering, Sofia Olofsson, thaiboxning, Peder Fredricson, ridsport, Tre Kronor, ishockey, Stefan Olsson, rullstolstennis, herrlandslaget i fotboll och Sarah Sjöström, simning.

De som fått flest röster är de som fortfarande har chans att vinna den stora utmärkelsen. 

– Jag hade hoppats på att jag skulle gå vidare men det är alltid svårt att veta hur såna här röstningar ska gå. Först och främst så värmer det att det är så många som har röstat. Det är många fantastiska idrottsprestationer och det är kul att vara bland de åtta, säger Kristoffersson till P4 Värmland.

Den 15 januari vet vi vem som vinner.

De som är kvar i omröstningen förutom Kristoffersson är Tove Alexandersson, orientering, Sofia Olofsson, thaiboxning, Peder Fredricson, ridsport, Tre Kronor, ishockey, Stefan Olsson, rullstolstennis, herrlandslaget i fotboll och Sarah Sjöström, simning.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.