2017-11-07 13:59

2017-11-07 16:12

Amanda redo för skräcknatt

MOTOR: En av bara fyra tjejer som klarat Novemberkåsan – nu är det dags för rysaren igen

I fjol blev hon den fjärde tjejen genom tiderna som lyckades ta sig i mål i en av sport-Sveriges brutalaste utmaningar, Novemberkåsan. På lördag står Amanda Elvin, 23, från Grums på startlinjen igen med 34 (!) mil i obanad skogsterräng framför sig. Redo för en skräcknatt.
Hon väger 65 kilo, motorcykeln 100.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: nwt.se, vf.se, sla.se och mariestadstidningen.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto