2017-11-06 14:35

2017-11-06 14:35

Westomförare hyllades med dubbla silver

MOTORSPORT: 17-åring prisades för lyckad säsong

När årets crosskartförare hyllades under den årliga prisutdelningen fick Arvikaföraren Nils Andersson ta emot dubbla silvermedaljer för sin lyckade säsong.

Den 17-årige Westomföraren prisades i Örebro för sina silver i såväl Svenska Cupen som Sprintcupen.

Den förstnämnda tävlingen kördes i fyra deltävlingar. När den sista skulle köras på hemmabanan i Arvika låg Nils på en tredjeplats. Han kunde dock hålla den tidigare tvåan Marcus Svensson, Dals MK, bakom sig och knipa silvret. Markus Andersson, MK Kopparberg, vann cupen.

I Sprintcupen vann Marcus Svensson, och Nils blev alltså tvåa. På tredjeplats hittar vi Mickael Machancy, Västerås MS.

Den 17-årige Westomföraren prisades i Örebro för sina silver i såväl Svenska Cupen som Sprintcupen.

Den förstnämnda tävlingen kördes i fyra deltävlingar. När den sista skulle köras på hemmabanan i Arvika låg Nils på en tredjeplats. Han kunde dock hålla den tidigare tvåan Marcus Svensson, Dals MK, bakom sig och knipa silvret. Markus Andersson, MK Kopparberg, vann cupen.

I Sprintcupen vann Marcus Svensson, och Nils blev alltså tvåa. På tredjeplats hittar vi Mickael Machancy, Västerås MS.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.