2017-09-11 11:30

2017-09-11 11:30

Eriksson tvingades bryta – igen

RALLYCROSS

På söndagen kördes helgens andra tävling i global rallycross i Seattle, USA.

På lördagen fick Hagforsingen Sebastian Eriksson bryta i finalen, och på söndagen gick dessvärre inte bättre. Han blev trea i sin semifinal och tog sig till final – men där tog det alltså stopp igen. Sebastian slutade näst sist, då även Oliver Eriksson tvingades bryta med färre körda varv. Flera förare hade problem i finalen. Steve Arpin och Mitchell deJong kunde inte heller köra klart finalen. Vann gjorde Tanner Foust.

På lördagen fick Hagforsingen Sebastian Eriksson bryta i finalen, och på söndagen gick dessvärre inte bättre. Han blev trea i sin semifinal och tog sig till final – men där tog det alltså stopp igen. Sebastian slutade näst sist, då även Oliver Eriksson tvingades bryta med färre körda varv. Flera förare hade problem i finalen. Steve Arpin och Mitchell deJong kunde inte heller köra klart finalen. Vann gjorde Tanner Foust.