2017-09-05 14:31

2017-09-05 14:31

Mikkelsen klar för Hyundai

MOTOR

Volkswagens tidigare fabriksförare och trefaldige VM-trea Andreas Mikkelsen från Norge har tecknat kontrakt med Hyundais fabriksteam om att köra säsongens tre återstående VM-rallyn.

Mikkelsen, som precis som Pontus Tidemand tillhör Even management och gjorde inhopp i Skodateamet i två WRC2-tävlingar (som han vann), testade för Hyundai i april. Det spekulerades i att han snart skulle ingå i teamet, men i stället värvades han av Citroën. Han har kört tre rallyn för det franska märket och tog en andraplats senast i Tyskland.

Mikkelsen, som precis som Pontus Tidemand tillhör Even management och gjorde inhopp i Skodateamet i två WRC2-tävlingar (som han vann), testade för Hyundai i april. Det spekulerades i att han snart skulle ingå i teamet, men i stället värvades han av Citroën. Han har kört tre rallyn för det franska märket och tog en andraplats senast i Tyskland.