2017-08-02 11:37

2017-08-02 11:38

Ekonomin sätter stopp – missar tyska VM-rallyt

MOTOR: "Hoppas inte att årets säsong ska vara slut"

Dennis Rådström, som i helgen imponerade i finska VM-rallyt med en bärgad tredjeplats, kommer inte till start i Tyskland. Anledningen? Pengarna saknas.

Torsbyföraren kommer med det tråkiga beskedet bara dagar efter succén i Finland.

– Vi hoppas inte att årets säsong ska vara slut, men vi har ett budgetunderskott och kommer inte till start i Tyskland. Vi jobbar stenhårt för att köra finalen i Spanien och går för segern i rookie-cupen, men behöver all hjälp vi kan få för att ta oss dit, säger Dennis i ett pressmeddelande.

Dennis och kartläsaren Johan Johansson ligger just nu på en tredjeplats i juniormästerskapet och leder rookiecupen.

– Blickar man tillbaka på säsongen så har det var en otrolig spännande resa med hård konkurrens mot världens bästa juniorer, det har varit häftigt och utvecklande med oerhört proffsigt team och varit givande för våra partners. Men framförallt har det utvecklande för oss som besättning, säger Dennis.

Detta är Rådström och Johanssons första säsong i junior-VM-rallyt.

Torsbyföraren kommer med det tråkiga beskedet bara dagar efter succén i Finland.

– Vi hoppas inte att årets säsong ska vara slut, men vi har ett budgetunderskott och kommer inte till start i Tyskland. Vi jobbar stenhårt för att köra finalen i Spanien och går för segern i rookie-cupen, men behöver all hjälp vi kan få för att ta oss dit, säger Dennis i ett pressmeddelande.

Dennis och kartläsaren Johan Johansson ligger just nu på en tredjeplats i juniormästerskapet och leder rookiecupen.

– Blickar man tillbaka på säsongen så har det var en otrolig spännande resa med hård konkurrens mot världens bästa juniorer, det har varit häftigt och utvecklande med oerhört proffsigt team och varit givande för våra partners. Men framförallt har det utvecklande för oss som besättning, säger Dennis.

Detta är Rådström och Johanssons första säsong i junior-VM-rallyt.