2017-06-19 11:41

2017-06-19 11:41

Östlund vägrade lämna pallen

MOTOR: Finnskogaföraren vann dubbelt i Västerås

Det blev dubbla segrar för Finnskogaföraren Linus Östlund när både Svenska cupens och Sprintcupens andra deltävling avgjordes på Västerås motorstadion.

Linus Östlund var snabbast i Svenska cupens samtliga heat. Tvåa blev klubbkamraten Isac Egonsson och sista pallplatsen knep Marcus Agerheim, Haninge MK.

Östlund nöjde sig dock inte med det. Dagen därpå körde han hem guldet även i Sprintcupen på samma bana, före Torslandas Magnus Thituson och tidigare nämnde Isac Egnosson.

Värmländska pallplaceringar blev det även för Elias Nilsson, Likenäs MK (tvåa i både Sprintcupen och Svenska cupen, 85-kubik), Timmy Sakariassen, MK Team Westom (trea i Svenska cupen, 85-kubik), Tommie Svärd, Finnskoga MK (etta i Svenska cupen, 250-kubik) och Nils Andersson, MK Team Westom (trea i Svenska cupen, 250-kubik).

Linus Östlund var snabbast i Svenska cupens samtliga heat. Tvåa blev klubbkamraten Isac Egonsson och sista pallplatsen knep Marcus Agerheim, Haninge MK.

Östlund nöjde sig dock inte med det. Dagen därpå körde han hem guldet även i Sprintcupen på samma bana, före Torslandas Magnus Thituson och tidigare nämnde Isac Egnosson.

Värmländska pallplaceringar blev det även för Elias Nilsson, Likenäs MK (tvåa i både Sprintcupen och Svenska cupen, 85-kubik), Timmy Sakariassen, MK Team Westom (trea i Svenska cupen, 85-kubik), Tommie Svärd, Finnskoga MK (etta i Svenska cupen, 250-kubik) och Nils Andersson, MK Team Westom (trea i Svenska cupen, 250-kubik).

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.