2016-09-30 10:41

2016-09-30 10:41

Mikaela får ny förare

MOTOR

Under helgen kör Mikaela Åhlin-Kottulinsky från Hammarö sista deltävlingen i racingserien ADAC GT Masters på tyska Hockenheim. Hon har dock blandade känslor eftersom hon blir av med ordinarie teamkamraten Marco Bonanomi som har fått annat uppdrag av Audi Sport (finalen i Blanchpain GT-serien i Barcelona den 1–2 oktober).

– Jag är absolut inte orolig då jag istället kommer köra med före detta DTM-föraren Pierre Kaffer, men självklart hade jag velat få avsluta med min ordinarie teamkamrat, säger Mikaela i ett pressmeddelande.

32 bilar står på startlinjen. Bästa placeringen för Mikaela/Marco hittills är elva (två gånger).

Mikaelas plan är att köra ytterligare två säsonger i serien. Närmast efter Tyskland väntar dock gokart-touren i Sverige, SVÅ Audi Racing Dealer Challenge.

Under helgen kör Mikaela Åhlin-Kottulinsky från Hammarö sista deltävlingen i racingserien ADAC GT Masters på tyska Hockenheim. Hon har dock blandade känslor eftersom hon blir av med ordinarie teamkamraten Marco Bonanomi som har fått annat uppdrag av Audi Sport (finalen i Blanchpain GT-serien i Barcelona den 1–2 oktober).

– Jag är absolut inte orolig då jag istället kommer köra med före detta DTM-föraren Pierre Kaffer, men självklart hade jag velat få avsluta med min ordinarie teamkamrat, säger Mikaela i ett pressmeddelande.

32 bilar står på startlinjen. Bästa placeringen för Mikaela/Marco hittills är elva (två gånger).

Mikaelas plan är att köra ytterligare två säsonger i serien. Närmast efter Tyskland väntar dock gokart-touren i Sverige, SVÅ Audi Racing Dealer Challenge.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.