2016-09-20 06:00

2016-09-20 06:00

Fogelberg försvarade titel

MOTOR

Fredrik Fogelberg från Karlstad tog en dubbelseger i finalen för historisk racing i Falkenberg och försvarade därmed sin titel i Formel Ford 2000.

Fogelberg kvalade in som femma totalt och först i sin klass inför första racet. Han hade fight med ett par vassare F3:or i racet där han slutade på femteplats totalt och etta i sin klass. I andra racet gick det ännu bättre då Fogelberg kom fyra totalt och vann i sin klass. Den här säsongen har gått i stort sett felfritt och Fogelberg har vunnit alla de tio race han har kört. Nu väntar en stor översyn i vinter så att han kan försöka försvara sin titel även nästa år.

Fogelberg kvalade in som femma totalt och först i sin klass inför första racet. Han hade fight med ett par vassare F3:or i racet där han slutade på femteplats totalt och etta i sin klass. I andra racet gick det ännu bättre då Fogelberg kom fyra totalt och vann i sin klass. Den här säsongen har gått i stort sett felfritt och Fogelberg har vunnit alla de tio race han har kört. Nu väntar en stor översyn i vinter så att han kan försöka försvara sin titel även nästa år.