2016-09-20 06:00

2016-09-20 06:00

Andraplats i regularity

MOTOR

Det blev värmländsk andraplats i regularity i Kolsvarundan.

Säsongen i regularityrally avslutades med Kolsvarundan i Västmanland. Jan Österberg, Forshaga/Krister Berglund, Kil, tog femte andraplatsen för året och blev också tvåa totalt i Svenska regularitycupen, en poäng från förstaplatsen och segern i riksmästerskapet.

Anders Hagman, Karlstad/Jens Olovsson, Filipstad, kom elva i Kolsvarundan.

I regularityrally går det inte ut på att köra så snabbast, utan att komma så nära en av arrangören förutbestämd medelhastighet som möjligt.

Säsongen i regularityrally avslutades med Kolsvarundan i Västmanland. Jan Österberg, Forshaga/Krister Berglund, Kil, tog femte andraplatsen för året och blev också tvåa totalt i Svenska regularitycupen, en poäng från förstaplatsen och segern i riksmästerskapet.

Anders Hagman, Karlstad/Jens Olovsson, Filipstad, kom elva i Kolsvarundan.

I regularityrally går det inte ut på att köra så snabbast, utan att komma så nära en av arrangören förutbestämd medelhastighet som möjligt.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.