2016-09-09 22:04

2016-09-09 22:04

Hårt i kampen om SM-silvret

MOTOR

Efter total dominans i Rally-SM har P-G Andersson redan säkrat SM-guldet. Kampen om platserna bakom är dock levande i allra högsta grad.

Helgens deltävling, East Sweden Rally i Linköping, är den sjätte och näst sista.

Efter första tävlingsdagen och tre körda sträckor leder exilvärmlänningen och regerande mästaren, Jerker Axelsson, i trimmad 4WD-klassen. Knappt tre sekunder bakom skuggar Forshagaföraren Mats Jonsson.

I den otrimmade 4WD-klassen leder Jimmy Olsson, Storfors.

Helgens deltävling, East Sweden Rally i Linköping, är den sjätte och näst sista.

Efter första tävlingsdagen och tre körda sträckor leder exilvärmlänningen och regerande mästaren, Jerker Axelsson, i trimmad 4WD-klassen. Knappt tre sekunder bakom skuggar Forshagaföraren Mats Jonsson.

I den otrimmade 4WD-klassen leder Jimmy Olsson, Storfors.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.