2016-09-08 17:28

2016-09-08 17:28

Silverkamp i rally-SM

MOTOR

East Sweden Rally i Linköping fredag–lördag är näst sista deltävlingen i rally-SM. P-G Andersson, Årjäng, är redan klar mästare i trimmat fyrhjulsdrivet.

Han har vunnit alla fem körda tävlingarna. Silverkampen står mellan 18-faldige svenske mästaren Mats Jonsson från Edsvalla och tävlande för Forshaga och regerande mästaren, utflyttade värmlänningen Jerker Axelsson, som bor i Trollhättan. Det skiljer tio poäng till Jonssons fördel.

I otrimmat fyrhjulsdrivet ligger Anders Karlsson, Säffle, fyra och i JSM trimmat har Andreas Persson, MK Ratten i Torsby, samma placering.

Rally Uppsala den 30 september avslutar SM.

Han har vunnit alla fem körda tävlingarna. Silverkampen står mellan 18-faldige svenske mästaren Mats Jonsson från Edsvalla och tävlande för Forshaga och regerande mästaren, utflyttade värmlänningen Jerker Axelsson, som bor i Trollhättan. Det skiljer tio poäng till Jonssons fördel.

I otrimmat fyrhjulsdrivet ligger Anders Karlsson, Säffle, fyra och i JSM trimmat har Andreas Persson, MK Ratten i Torsby, samma placering.

Rally Uppsala den 30 september avslutar SM.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.