2016-06-19 20:40

2016-06-19 20:40

Tredjeplats för Eriksson

MOTOR

Sebastian Eriksson, från Sunnemo, var ute efter att försvara sin vinst från förra årets upplaga av Global Rallycross i soliga Daytona, Florida på lördagen.

Det blev dock inte en upprepning av segern, men i alla fall en tredjeplats för värmlänningen, som slutade 4,345 sekunder efter vinnaren Steve Arpin. Pallplatsen var Hondaförarens andra för säsongen och under natten till måndagen, svensk tid, har han chans till en ny då det körs ännu en tävling i Daytona.

Det blev dock inte en upprepning av segern, men i alla fall en tredjeplats för värmlänningen, som slutade 4,345 sekunder efter vinnaren Steve Arpin. Pallplatsen var Hondaförarens andra för säsongen och under natten till måndagen, svensk tid, har han chans till en ny då det körs ännu en tävling i Daytona.