2016-05-24 14:45

2016-05-24 14:45

Släckte brand med underkläder

RALLY

Henning Solbergs bil började brinna efter en krock med en sten i Portugals VM-rally. Fordonet hamnade snett med fronten uppåt och oljan rann från motorn och tog eld vid det heta avgasröret. Den norske rallyveteranen reagerade blixtsnabbt.

– Jag tog av mig underkläderna och tryckte in dem i avgasröret. De är ju brandsäkra, berättar han för P4 Värmland.

 

– Jag tog av mig underkläderna och tryckte in dem i avgasröret. De är ju brandsäkra, berättar han för P4 Värmland.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.