2016-04-06 22:24

2016-04-06 22:24

Tung dag för Kleinschmidt och Thörner

MOTOR

Efter problem på tisdagens sträcka i Abu Dahbi Desert Challenge tvingades mekanikerna jobba natten igenom för att byta växellådan inför onsdagen.

Till en början verkade jobbet ha betalat av sig men efter 65 kilometers körning gick den ändå sönder när backen rasade. Efter att ha tvingats köra omvägar för att ta sig över sanddynorna tog duon efter halva sträckan beslutet att kliva av och i stället ta maxtiden på nio timmar.

Endast en dag återstår nu av årets tävling. Förhoppningen är att en ny, problemfri växellåda kan bidra till en stark avslutning.

Till en början verkade jobbet ha betalat av sig men efter 65 kilometers körning gick den ändå sönder när backen rasade. Efter att ha tvingats köra omvägar för att ta sig över sanddynorna tog duon efter halva sträckan beslutet att kliva av och i stället ta maxtiden på nio timmar.

Endast en dag återstår nu av årets tävling. Förhoppningen är att en ny, problemfri växellåda kan bidra till en stark avslutning.