2016-03-10 12:58

2016-03-10 23:14

Bryntesson har segerchans

MOTOR

Under fredagen körs den sista deltävlingen i Rally x on ice 2016 på Åresjön is. Det är tre förare som gör upp om slutsegern och värmlänningen Thomas Bryntesson, som vann i Trysil förra helgen, är en av dem.

– Jag ser fram emot finalen och kommer ta med mig känslan från Trysil till Åre. Det viktiga är att nå finalen och försvara pallplatsen i mästerskapet, men när jag väl står på startlinjen i finalen kör jag för seger. Självklart hade det varit riktigt kul att knipa en mästerskapsseger, men jag ligger sju poäng bakom ledaren så det blir svårt, säger Bryntesson i ett pressmeddelande.

Leder sammanlagt inför finalen gör Alexander Westlund som har varit trea i samtliga deltävlingar.

Även Jonathan Walfridsson är med på startlinjen i Åre.

– Jag ser fram emot finalen och kommer ta med mig känslan från Trysil till Åre. Det viktiga är att nå finalen och försvara pallplatsen i mästerskapet, men när jag väl står på startlinjen i finalen kör jag för seger. Självklart hade det varit riktigt kul att knipa en mästerskapsseger, men jag ligger sju poäng bakom ledaren så det blir svårt, säger Bryntesson i ett pressmeddelande.

Leder sammanlagt inför finalen gör Alexander Westlund som har varit trea i samtliga deltävlingar.

Även Jonathan Walfridsson är med på startlinjen i Åre.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.